Sorgun Mesleki Eğitim Merkezi'nde mezuniyet töreni

YOZGAT (AA) - Sorgun Mesleki Eğitim Merkezi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Bölükbaşı, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.Sorgun...

15 Haziran 2022 Çarşamba 15:43
Sorgun Mesleki Eğitim Merkezi'nde mezuniyet töreni

YOZGAT (AA) - Sorgun Mesleki Eğitim Merkezi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Bölükbaşı, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Sorgun Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Bölükbaşı da ilk kez bir tören ve eğlence düzenlediklerini belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığının mesleki eğitimi güçlendirmek amacıyla mesleki eğitim merkezi mezunlarının lise diploması alabilmeleri için yaptığı düzenlemeler neticesinde, "Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" diploması verildiğini ifade eden Bölükbaşı, "Son üç yıldır buradan mezun olan öğrencilere 'Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi' diploması veriyoruz. Bugün 140 öğrenciye diplomalarını vereceğiz. Öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum." dedi.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, kurum idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.