Sorgun stadyumunda kar temizliği

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, hafta sonu oynanacak maçlar dolayısıyla stadyumda kar temizleme çalışması yapıldı. Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, yarın oynanacak...

28 Aralık 2018 Cuma 16:48
Sorgun stadyumunda kar temizliği

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, hafta sonu oynanacak maçlar dolayısıyla stadyumda kar temizleme çalışması yapıldı.

Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, yarın oynanacak Sorgun Belediyespor - Şefaatlispor ve pazar günü oynanacak Sorgun Gençlikspor - Yozgat Çamlıkspor maçlarına stadın hazır olduğunu ve zeminde bulunan 10 santimetre karın temizlendiğini ifade etti.

Tunçer, "Stat zemininde bulunan karın temizlenebilmesi için özel araç gerekiyor. Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bu konuda başvuruda bulunduk. Onlarda başvurumuzu uygun buldu ve bize kar temizleme aracı gönderdi. 3-4 saatlik bir çalışmanın ardından stat zeminimiz temizlendi ve maçlara hazır hale getirildi." dedi.

Anahtar Kelimeler:
StatSorgunKar Temizleme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.