Sorgun'da 12 hafız için icazet töreni düzenlendi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 12 hafıza törenle belge verildi.Sorgun Müftülüğü tarafından Salih Paşa Camisi'ndeki törende konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, dün 20 hafize, bugün ise 12 hafız için icazet töreni...

27 Kasım 2021 Cumartesi 16:18
Sorgun'da 12 hafız için icazet töreni düzenlendi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 12 hafıza törenle belge verildi.

Sorgun Müftülüğü tarafından Salih Paşa Camisi'ndeki törende konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, dün 20 hafize, bugün ise 12 hafız için icazet töreni düzenlediklerini belirtti.

Kayış, Allah’ın gençlerin kalbinden ve yüreğinden Kur'an-ı Kerim'in rahmetini eksik etmemesini dileyerek, "Bugün evlatlarımızın Kur'an hıfzını tamamlamasının merasimini yapıyoruz. İnsan yeryüzüne bir kez gelir. O bir kez geldiğinde hayatını değerli şeylerle geçirip bu hayattan gitmekte var, beyhude işlerle hayatını geçirip gitmek de var. Hayatın anlamlı olması Kur'an ile tanışmaktır." dedi.

Konuşmanın ardından 12 hafıza belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Törene, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Diyanet İşleri Başkanlığı 1. Hukuk Müşaviri Selami Açan, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Dr. Medet Coşkun, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hamdi Arslan, İl Müftüsü Ali Gülden ve davetliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.