Sorgun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası sona erdi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta Sorgun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Sorgun Müftülüğünce düzenlenen, 30 Ağustos Zafer Bayramı Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası tamamlandı.Sorgun Stadyumu'nda 4 Ağustos Çarşamba günü 9 takımın...

31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:55
Sorgun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası sona erdi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta Sorgun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Sorgun Müftülüğünce düzenlenen, 30 Ağustos Zafer Bayramı Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası tamamlandı.

Sorgun Stadyumu'nda 4 Ağustos Çarşamba günü 9 takımın katılımı ile başlayan turnuvada, Ölmez Camii Yaz Kur’an Kursu birinci, Yeşilöz Fatih Camisi Yaz Kur’an Kursu ikinci, Tevhit Camii Yaz Kur’an Kursu üçüncü oldu.

Turnuva da dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları Kaymakam Halil İbrahim Kazar, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Ekmekçioğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer ve İlçe Müftüsü Mustafa Kayış tarafından verildi.

Müftü Kayış, turnuvaya ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne, turnuvada mücadele eden öğrencilere, hocalarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.