Sorgun’da 80 kursiyere mesleki yeterlilik belgesi

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 80 kursiyere mesleki yeterlilik belgesi verildi. Oda binasında düzenlenen törende konuşan Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz, meslek sahiplerinden belgesi olmayan esnafa...

13 Kasım 2021 Cumartesi 14:04
Sorgun’da 80 kursiyere mesleki yeterlilik belgesi

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 80 kursiyere mesleki yeterlilik belgesi verildi.

Oda binasında düzenlenen törende konuşan Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz, meslek sahiplerinden belgesi olmayan esnafa yönelik kurs açtıklarını söyledi.

Kursu başarıyla tamamlayanlara belgelerini takdim edeceklerini belirten Kaygusuz, "Devletimizin belirlemiş olduğu teşvik süresi bitmeden zorunlu mesleklerde uluslararası geçerliliği olan mesleki yeterlilik belgesinden esnafın yararlanması için açtığımız kursa katılan 80 kursiyer belge almaya hak kazandı. Esnafımıza hayırlı olsun." dedi.

Konuşmanın ardından kursiyere belge verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.