Sorgun'da down sendromlu çocuklar kandil simidi dağıttı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi bünyesinde spor ve müzik eğitimi alan otizm ve down sendromlu çocuklar, Dutluk Parkı'nda vatandaşlara kandil simidi ikram etti.Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Regaip Kandilinde özel çocuklarla bir...

18 Şubat 2021 Perşembe 17:57
Sorgun'da down sendromlu çocuklar kandil simidi dağıttı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi bünyesinde spor ve müzik eğitimi alan otizm ve down sendromlu çocuklar, Dutluk Parkı'nda vatandaşlara kandil simidi ikram etti.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Regaip Kandilinde özel çocuklarla bir araya gelip etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Ekinci, özel çocuklar ve ailelerine belediye olarak destek sağladıklarını, onların yanında olduklarını belirterek, "Özel çocuklarımızın toplumla kaynaşmaları konusunda çok titiz davranıyoruz. Otizm ve down sendromlu çocuklarımızın bu manevi atmosferin yanı sıra yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularını bizzat yaşamaları için bu etkinliği düzenledik." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.