Sorgun'da "el emeği eserler pazarı" açıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi tarafından "el emeği eserler pazarı" açıldı.Şakir Efendi Şehir Meydanı'nda açılan pazarda, ev kadınlarının yapmış olduğu eşyalar ve lezzetler vatandaşların beğenisine sunuluyor.Sorgun Belediye...

21 Temmuz 2022 Perşembe 17:30
Sorgun'da

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi tarafından "el emeği eserler pazarı" açıldı.

Şakir Efendi Şehir Meydanı'nda açılan pazarda, ev kadınlarının yapmış olduğu eşyalar ve lezzetler vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınların pazarda yaptıkları satışlarla aile bütçelerine katkıda bulunacaklarını belirtti.

El emeği göz nuru yüzlerce ürünün satışa sunulduğu pazarın 24 Temmuz'a kadar açık kalacağını ifade eden Ekinci, "Pazarımızda el sanatları, takılar, tablolar, çeyizlik ürünler, kuru gıda, bal, pekmez, salça, ev yapımı konserveler ve ev yapımı ürünler satışa sunuluyor. Vatandaşlarımız uygun fiyatlarla hem evlerinin eksiklerini giderebilecek hem de kadınlar aile bütçelerine katkıda bulunacaklar." dedi.

Ekinci, pazarın saat 22.00'ye kadar açık olacağını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.