Sorgun’da kan bağışı kampanyası

YOZGAT (AA) - Türk Kızılay, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde kan bağışı kampanyası başlattı. İlyas Arslan Caddesi Ahmet Uslu Parkı'nda kan bağışı tırında düzenlenen kampanyayla ilgili bilgi veren Dr. Selçuk Cansız, salgın döneminde...

04 Şubat 2021 Perşembe 16:43
Sorgun’da kan bağışı kampanyası

YOZGAT (AA) - Türk Kızılay, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde kan bağışı kampanyası başlattı.

İlyas Arslan Caddesi Ahmet Uslu Parkı'nda kan bağışı tırında düzenlenen kampanyayla ilgili bilgi veren Dr. Selçuk Cansız, salgın döneminde Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat'ta da kan bağışının azaldığını söyledi.

Cansız, daha önce Sorgun'da kan bağışı kampanyalarını Salih Paşa Camisi karşısında düzenlediklerini anımsatarak,"Belediyenin yol çalışmasından dolayı bu kampanyada yer değişikliği yapıldı. Bu nedenle kan vermek isteyen vatandaşlarımızı İlyas Arslan Bulvarı Ahmet Uslu Parkı'ndaki kan bağışı tırına bekliyoruz. Hedefimiz bu kampanyada 500 ünite kan toplamaktır. İnşallah hedefimize ulaşırız." dedi.

Dr. Cansız, kampanyanın çarşamba gününe kadar süreceğini belirterek, vatandaşlardan kampanyaya destek vermelerini istedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.