Sorgun'da köy yollarında asfalt çalışması tamamlandı

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesine bağlı köy yollarında bitümlü sıcak karışım (BSK) ve asfalt satıh kaplama çalışmaları tamamlandı.İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, AA muhabirine, Ağcın-Taşpınar- İsafakılı köyleri başta olmak...

25 Kasım 2020 Çarşamba 12:50
Sorgun'da köy yollarında asfalt çalışması tamamlandı

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesine bağlı köy yollarında bitümlü sıcak karışım (BSK) ve asfalt satıh kaplama çalışmaları tamamlandı.

İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, AA muhabirine, Ağcın-Taşpınar- İsafakılı köyleri başta olmak üzere Belencumafakılı, Tuzlacık, Çaferli, Tiftik, Osmaniye, Muğallı, Çakırhacılı, Kayakışla-Küçükeynelli yolu olmak üzere 36 kilometre yol yapılarak trafiğe açıldığını söyledi.

Kayhan, birinci kat yapılması planlanan Belencumafakılı-Bogazcumafakılı arası ve Karabalı köy yolları olmak üzere 5,5 kilometre yolun yapıldığını aktararak, "İlçenin trafik açısından en yoğun yolu konumunda olan ve Sorgun ilçesini Atatürk yoluna bağlayan Şahmuratlı-Alcı yol güzergahındaki 4 kilometrelik bitümlü sıcak karışım karayolları standartlarında yapılarak trafiğe açıldı. Bunun tamamlanmasıyla Sorgun’dan Çakırhacılı köyüne kadar olan gurup yolu da karayolları standartlarında alt yapılarıyla birlikte tamamlanıp trafiğe açılmış oldu." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.