Sorgun’da öğrenci servisleri denetlendi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde taşımalı eğitim yapan okul servis araçları denetlendi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, şube müdürleri Coşkun Bölükbaşı ve Hasan Bakır ile jandarma trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen...

08 Ekim 2021 Cuma 14:26
Sorgun’da öğrenci servisleri denetlendi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde taşımalı eğitim yapan okul servis araçları denetlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, şube müdürleri Coşkun Bölükbaşı ve Hasan Bakır ile jandarma trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, taşımalı eğitim sistemine dahil olan minibüsler durdurularak, inceleme yapıldı.

Musa Öcal, AA muhabirine, 64 temel eğitim ve 21 lisede taşımalı eğitim yapıldığını dile getirerek, yol güzergahlarında başlayan denetimlerde sürücülerin maske, mesafe, hijyen, emniyet kemeri, araçların bakımı, temizliği, güvenlik sistemi ve araç muayeneleri gibi konularda uyarıldığını belirtti.

Eksiği olan servis sürücülerine, eksiklerini en kısa sürede tamamlamaları talimatı verildiğini ifade eden Öcal, "Öğrencilerin evlerinden okullarına, okullarından evlerine, güvenli bir trafik ortamında rahatça gidip gelmelerini sağlamak üzere bu denetimleri yapıyoruz ve herhangi bir aksama yaşamıyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.