Sorgun’da sağlık çalışanlarına Kovid-19 aşı uygulaması başladı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde sağlık çalışanlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı uygulamasına başlandı.Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimi uzman Dr. Ümit Öztürk, hastanelerinde 615 sağlık personeli bulunduğunu ve bu personele...

14 Ocak 2021 Perşembe 17:15
Sorgun’da sağlık çalışanlarına Kovid-19 aşı uygulaması başladı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde sağlık çalışanlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı uygulamasına başlandı.

Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimi uzman Dr. Ümit Öztürk, hastanelerinde 615 sağlık personeli bulunduğunu ve bu personele yetecek kadar aşı geldiğini belirtti.

Aşı yaptıracak olan personelin önce MHRS randevu sisteminden kayıt oluşturup, ardından da aşısını yaptırdığını ifade eden Öztürk, "Hastanemiz 250 yataklı, 15 aşı odası hazırlandı. Sağlık çalışanlarımız aldıkları randevusuna göre gelip aşısını yaptıracak." dedi.

Öztürk, ikinci doz aşıların 28 gün sonra yapılacağı ifade ederek, kısa süre içinde 65 yaş üzeri vatandaşlara da aşı uygulamasının başlayacağını belirtti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.