Sorgun'da Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Günleri etkinliği başladı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesince düzenlenen Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Günleri etkinliği başladı.Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, ilkini düzenledikleri etkinliğin...

30 Temmuz 2022 Cumartesi 17:18
Sorgun'da Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Günleri etkinliği başladı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesince düzenlenen Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Günleri etkinliği başladı.

Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, ilkini düzenledikleri etkinliğin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti.

Amaçlarının gurbetçilerle inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaları bir araya getirmek olduğunu ifade eden Ekinci, "İlçemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir hayli firma var. Bu firmalar zaman zaman müşterileri ile iletişim kurmakta sıkıntılar yaşıyorlardı. Bu etkinlik ile sıkıntıların bir nebze olsun ortadan kalkacağını umuyoruz." dedi.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların katıldığı etkinlik, 7 Ağustos Pazar gününe kadar s​​​​​​​ürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.