Sorgun'da yaz spor okulları törenle açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı.Sorgun Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen...

15 Temmuz 2021 Perşembe 15:58
Sorgun'da yaz spor okulları törenle açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı.

Sorgun Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında açılan kurslara 7-18 yaş arası gençlerin kayıt yaptırabileceğini söyledi.

Tunçer, atletizm, basketbol, futbol, cimnastik, tekvando, voleybol ve yüzme branşlarında kursların kayıtlarının başladığını ifade ederek, "Kayıtlarda bitiş tarihi yok. Kurslarımız sürdüğü müddetçe kayıt alabiliyoruz. Yaş gruplarına göre haftanın her günü farklı branşlarda devam eden kurslarımızdan gençlerimiz faydalanabilir." dedi.

Tekvando ve basketbol gösteriyle devam eden açılış törenine çok sayıda sporcu katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.