Sosyal Market'ten ihtiyaç sahiplerine kışlık kıyafet yardımı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesince ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak amacıyla açılan Sosyal Market'e yeni gelen kışlık kıyafetler ailelere dağıtılıyor.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada,...

29 Kasım 2021 Pazartesi 13:09
Sosyal Market'ten ihtiyaç sahiplerine kışlık kıyafet yardımı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesince ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak amacıyla açılan Sosyal Market'e yeni gelen kışlık kıyafetler ailelere dağıtılıyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik adına yürüttükleri hizmetlerden dolayı mutluluk duyduklarını bildirdi.

Kocasinan Gönüllü Projesi kapsamında Zümrüt Mahallesi'nde hizmet veren Sosyal Market'e yeni gelen ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını kaydeden Çolakbayrakdar, "İnsan odaklı hizmet anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyoruz. Sosyal belediyecilik adına gencinden yaşlısına her yaş grubundan herkese ulaşabilme, onların dertleriyle dertlenebilme ve eksiklerini giderebilmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. Yeni ürünlerle birlikte gençlerimizin ve çocuklarımızın yüzünü güldürmeye ve onların mutluluklarına ortak olmak için çalışıyoruz. Bütün amacımız, şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gönüllerine dokunacak hizmetler üretebilmektir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.