STSO'nun kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının (STSO) kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.STSO'dan yapılan açıklamaya göre, toplantıda ekim ayı karar özetlerinin okunmasının ardından mizan ve masraf listeleri görüşülerek...

22 Kasım 2021 Pazartesi 11:41
STSO'nun kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının (STSO) kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

STSO'dan yapılan açıklamaya göre, toplantıda ekim ayı karar özetlerinin okunmasının ardından mizan ve masraf listeleri görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Ekim ayı yönetim kurulu faaliyetleri ve çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi veren STSO Başkanı Mustafa Eken, 3 Aralık’ta yapılacak 120. yıl kuruluş etkinliklerine ilişkin detayları paylaştı.

STSO’nun 120. yıl kuruluş etkinliklerine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağını aktaran Eken, "3 Aralık bizim için önemli bir tarih. İnşallah odamızın 120. yılını hep beraber, tüm Sivas’la iş dünyamızla birlikte kutlayacağız. İstihdam sağlayan firmalarımıza, vergi rekortmeni firmalarımıza ve 40 yıllık üyelerimize ödül vereceğiz. Ardından Antakya Medeniyetler Korosu konseri olacak. Odamıza ve üyelerimize yakışır bir etkinlik düzenleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Meclis toplantısına katılan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve başkan yardımcıları, meclis üyelerinin sorularını yanıtladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.