Süleyman Soylu: Yurt içindeki terörist sayısı 340'ın altına düştü

Terörle mücadelenin sonuna kadar süreceğini belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu kış sahadan hiç çıkmayacağız" ifadelerini kullandı.

19 Kasım 2020 Perşembe 17:10
Süleyman Soylu: Yurt içindeki terörist sayısı 340'ın altına düştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı Pilot ve Teknisyen Temel Kursları Mezuniyet Töreni'ne katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Bakan Süleyman Soylu, terörle mücadele kapsamında kararlılıkla devam eden çalışmalara değindi.

"YURT İÇİNDEKİ TERÖRİST SAYISI 340'IN ALTINDA DÜŞTÜ"
Son 4 yıl içerisinde emniyet ve jandarma tarafından yürütülen ikna çalışmalarıyla başarılı sonuçların elde edildiğini belirten Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"İkna yöntemiyle ulaşılan kişi sayısı 824'tür. Kendiliğinden teslim olanlar ile birlikte bu sayı bin 842 kişi olmuştur. Yurt içindeki terörist sayısı 340 seviyesinin altına düşmüştür.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.