Suşehri Belediye Başkanı Yüksel, dernek başkanlarıyla bir araya geldi

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, köy dernek başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi.Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan Yüksel, dernekçiliğin gönül işi olduğunu belirterek, dernek başkanlarına...

14 Temmuz 2022 Perşembe 16:07
Suşehri Belediye Başkanı Yüksel, dernek başkanlarıyla bir araya geldi

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, köy dernek başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan Yüksel, dernekçiliğin gönül işi olduğunu belirterek, dernek başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Suşehri'nde güzel hizmetlerin yapılmasında derneklerin de önemli olduğunu vurgulayan Yüksel, ilçeye organize sanayi bölgesinin kurulması konusunda iş insanlarının destek vermesi gerektiğini dile getirdi.

AK Parti Sivas İl Başkan Yardımcısı Rüstem Yüce ise köylere hizmet götürülmesi konusunda el birliği içerisinde çalıştıklarını aktararak, programı tertip eden Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'e teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem de 2023 yılında yapılacak seçimlerin önemine değinerek, AK Parti iktidarıyla köylere hizmet gittiğini ve bundan sonra da gitmeye devam edeceğini söyledi.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu da bu yıl ilçede köylere içme suyu, tarımsal sulama ve asfalt konusunda ek yatırım için ödenek verileceğini müjdeledi.

Programa, Suşehri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Erdem Bayraklı ve köy derneklerinin başkanları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.