Suşehri'de Kur'an kursları arasında futbol turnuvası düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Kur'an kurslarına katılan öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi.Kaymakamlık, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü iş birliğiyle 25-29 Temmuz tarihleri arasında...

29 Temmuz 2022 Cuma 16:30
Suşehri'de Kur'an kursları arasında futbol turnuvası düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Kur'an kurslarına katılan öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Kaymakamlık, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü iş birliğiyle 25-29 Temmuz tarihleri arasında Suşehri Belediyesi bünyesindeki kapalı halı sahada düzenlenen futbol turnuvasına 5 takım katıldı.

Turnuvada, Fatih Camisi Kur’an Kursu birinci, Balhatun Camisi Kur’an Kursu ikinci, Köse Süleyman Camisi Kur’an Kursu takımı ise üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupaları ve hediyeleri, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Müftüsü Serkan Yalçın, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Suat Yüksel tarafından verildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.