Suşehri'nde "Adım Adım Mesleğe Projesi" kapsamında eğitim verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Kaymakamlığın "Adım Adım Mesleğe Projesi" kapsamında polislik ve askerlik gibi çeşitli mesleklerin spor mülakatlarına girecek 40 kişiye eğitim verildi.Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı,...

07 Haziran 2021 Pazartesi 17:05
Suşehri'nde

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Kaymakamlığın "Adım Adım Mesleğe Projesi" kapsamında polislik ve askerlik gibi çeşitli mesleklerin spor mülakatlarına girecek 40 kişiye eğitim verildi.

Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, spor salonu ve futbol sahasında düzenlenen çalışmaları yerinde inceleyerek, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Suat Yüksel'den bilgi aldı.

Sarı, gençlere maddi, manevi her alanda destek olduklarını belirterek, sözlü mülakatta başarı diledi.

Yüksel ise spor uzmanı nezaretinde mülakatlara hazırlanan 40 kişiden 35'inin ön sağlık ve spor parkurlarında başarılı olduğunu belirterek, derece yapan adaylardan Eray Şahin ve Eda Zengin’i tebrik etti.

Anahtar Kelimeler:
SivasSuşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.