Suşehri'nde halk pazarında koronavirüs denetimi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapıldı. Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve ilgili birimlerin katıldığı denetimde vatandaşlara maske,...

26 Kasım 2020 Perşembe 18:04
Suşehri'nde halk pazarında koronavirüs denetimi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.

Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve ilgili birimlerin katıldığı denetimde vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen uyarısında bulunuldu.

Kaymakam Sarı, ilçe olarak daha sıkıntılı günler yaşamamak için vatandaşlardan tedbirli olmalarını istedi.

Denetimlerin aralıksız süreceğini dile getiren Sarı, "İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuzun aldığı tedbirleri uygulamaya çalışıyoruz. Denetim ekiplerimiz sürekli sahada, vatandaşlarımızı hem bilgilendiriyor hem de denetim gerçekleştiriyor. Ülke olarak tek amacımız bu illet virüsten bir an önce kurtulmak. Bunun için de maske, mesafe ve hijyen başta olmak üzere tedbirlere uyulması gerekiyor." dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.