Suşehri'nde jandarma personeli ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, özverili çalışmalarından dolayı jandarma personeli ödüllendirildi.Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, ilçede hırsızlık olaylarının aydınlatılarak faillerin yakalanmasında göstermiş oldukları...

26 Ocak 2021 Salı 13:09
Suşehri'nde jandarma personeli ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, özverili çalışmalarından dolayı jandarma personeli ödüllendirildi.

Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, ilçede hırsızlık olaylarının aydınlatılarak faillerin yakalanmasında göstermiş oldukları gayret ve özverili çalışmalar nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığı personelini ödüllendirdi.

İlçe Jandarma Komutanı Rasim Sayın başta olmak üzere personele, Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından temin edilen plaket ve ödülleri takdim eden Sarı, geniş coğrafi yapısına rağmen güzel çalışmalara imza attıkları için personeli kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.