Suşehri'nde koronavirüsle mücadele çalışmaları

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerle ilçe merkezine bağlı köylerde aktif vakanın kalmadığı bildirildi.Sarı, yazılı açıklamasında, ilçede son 3 aydır verilen...

11 Şubat 2021 Perşembe 11:40
Suşehri'nde koronavirüsle mücadele çalışmaları

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerle ilçe merkezine bağlı köylerde aktif vakanın kalmadığı bildirildi.

Sarı, yazılı açıklamasında, ilçede son 3 aydır verilen etkin mücadele ve alınan önlemlerin işe yaradığını aktardı.

Suşehri merkezde koronavirüs hastası 3 kişinin tedavisinin evlerinde devam ettiğini belirten Sarı, şunları kaydetti:

"İlçemizdeki vaka sayısı evde tedavisi süren 3 kişiyle birlikte sıfırlanma seviyesine inmiştir. Ancak yeni mutant virüs nedeniyle vakaların hızla eski seviyelerine ulaşması çok olası görünmektedir. Bu nedenle özellikle son 3 aydır verilen etkin mücadelenin ve alınan sert önlemlerin aynen devam etmesi önem arz etmektedir. Lütfen kurallara ve tedbirlere her zamankinden daha fazla riayet ederek, aşılama süreci tamamlanıncaya dek kendimizi ve ailemizi virüsten uzak tutalım. Komşu ilçelerde de görülmeye başlanan mutant virüs nedeniyle her an eski seviyelere tekrar yükselebiliriz. İlçemize virüsün yeniden girmemesi için etkin mücadeleye devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.