Suşehri'nde Kovid-19 denetimi sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında girilen kontrollü normalleşme döneminde denetimler devem ediyor.Kaymakam Hidayet Sarı, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü...

06 Mart 2021 Cumartesi 16:13
Suşehri'nde Kovid-19 denetimi sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında girilen kontrollü normalleşme döneminde denetimler devem ediyor.

Kaymakam Hidayet Sarı, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Erkin Kürk ile ilçedeki denetim çalışmalarına katıldı.

Denetim çalışmaları kapsamında işyerlerini denetleyen Sarı, kontrollü normalleşme döneminde uyulması gereken kurallar hakkında işletme sahiplerini bilgilendirdi.

Esnafların tüm tedbirleri almasından dolayı mutlu olduklarını belirten Sarı, "Suşehri'nde ve köylerinden yaklaşık 30 kişi bu virüs nedeniyle vefat etti. Şuanda ilçemizde vaka yok. Artık olmayacak anlamına gelmiyor. Tedbiri gevşek bırakırsak bu vaka süreci tekrar gelir. Bu sebeple kontrolü toplum olarak bırakmamalıyız." dedi.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise "Suşehri güzel bir ivme yakaladı. Ülke genelinde de güzel günlere hep birlikte ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SivasDenetimSuşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.