Suşehri'nde köylerdeki çocuklar için etkinlik düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, "700 fikir 700 Proje" çalışması kapsamında anasınıfı olmayan bazı köylerdeki çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi.Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı'nın eşi Ayşe Sarı ve Belediye...

19 Mayıs 2022 Perşembe 12:51
Suşehri'nde köylerdeki çocuklar için etkinlik düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, "700 fikir 700 Proje" çalışması kapsamında anasınıfı olmayan bazı köylerdeki çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi.

Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı'nın eşi Ayşe Sarı ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'in eşi Gülseren Yüksel, Emine Birler Anaokulu öğretmenleri eşliğinde anasınıfı olmayan köylerdeki çocukları okul öncesi eğitimle tanıştırmak amacıyla, Aşağıakören ve Gözköy köylerini ziyaret etti.

Köylerdeki çocuklarla bir araya gelen ve eğlenceli aktivitelere eşlik ederek sevinçlerine ortak olan Sarı ve Yüksel, daha sonra öğrencilere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde hazırlanan el örgüsü oyuncaklardan hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
EtkinlikSivasSuşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.