Suşehri'nde sokak hayvanları için yemlik

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, belediye tarafından sokak hayvanları için 15 noktaya yemlik yapıldı.Suşehri Belediyesi katkılarıyla Hay-Sev gönüllülerinin desteğiyle ilçenin belirli noktalarına plastik yemlikler takıldı.Havalar...

22 Ocak 2021 Cuma 15:42
Suşehri'nde sokak hayvanları için yemlik

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, belediye tarafından sokak hayvanları için 15 noktaya yemlik yapıldı.

Suşehri Belediyesi katkılarıyla Hay-Sev gönüllülerinin desteğiyle ilçenin belirli noktalarına plastik yemlikler takıldı.

Havalar soğuduğu için sokak hayvanlarının aç bırakılmaması gerektiğini belirten Suşehri Hay-Sev gönüllüleri, özellikle kar yağışı esnasında hayvanlara yem bırakacak yer konusunda sıkıntı çektiklerini, yemlikler sayesinde bu sıkıntının giderildiğni belirtti.

Sokak hayvanları için gerekli tedbirlerin alındığını kaydeden belediye yetkilileri, 2020 yılında belediye olarak sokak hayvanları için sürekli yemleme çalışması yaptıklarını aktardı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.