Suya Kanmış Hatun Türbesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yanıkoğlu Mahallesi'nde bulunan Suya Kanmış Hatun Türbesi'ni restore ederek yeniden hizmete kazandıracaklarını bildirdi.Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, restorasyon...

14 Ekim 2021 Perşembe 17:09
Suya Kanmış Hatun Türbesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yanıkoğlu Mahallesi'nde bulunan Suya Kanmış Hatun Türbesi'ni restore ederek yeniden hizmete kazandıracaklarını bildirdi.

Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, restorasyon çalışmalarında sona gelinen Suya Kanmış Hatun Türbesi'nde, çevre düzenlemesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yok olmaya yüz tutan tarihi yapılara sahip çıkmaya devam ettiklerini aktaran Palancıoğlu, "Buranın üst kubbesi daha önceden çökmüş. Yapının mevcutta olmayan iç kubbesi ve külahı da restorasyon projesine uygun olarak tamamlandı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.