Talas Belediye Başkanı Yalçın, "Başkan Mahallemizde" ile evlere konuk oldu

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, "Başkan Mahallemizde" programı ile vatandaşlarla çevrim içi sohbet etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, programın ilk hafta konukları Mevlana Mahallesi sakinleri...

04 Mayıs 2021 Salı 14:53
Talas Belediye Başkanı Yalçın,

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, "Başkan Mahallemizde" programı ile vatandaşlarla çevrim içi sohbet etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, programın ilk hafta konukları Mevlana Mahallesi sakinleri oldu. Mahalle muhtarı Hacer Arık'ın yanı sıra çok sayıda mahalle sakini evlerinden bağlanarak sohbet etme ve düşüncelerini aktarma imkanı buldu.

Yapacakları işlerde vatandaşların katılımını önemsediklerini ifade eden Yalçın, salgına rağmen halkla buluşmaya ve fikirlerini almaya devam ettiklerini belirtti.

Kayseri ve Talas'ın en büyük mahallesi ile programa başladıklarını kaydeden Yalçın, önümüzdeki haftalarda diğer mahalle sakinleriyle bu şekilde buluşmaya devam edeceklerini aktardı.

Programa katılmak isteyenler www.talas.bel.tr adresinden başvuru yapabilecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.