Talas Belediyesi, Anadolu Efes'in THY Avrupa Ligi'ndeki maçı için dev ekran kuracak

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda yarın şampiyonluk maçına çıkacak Anadolu Efes'in karşılaşmasını izletmek için dev ekran kuracak.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Anadolu Efes’in...

20 Mayıs 2022 Cuma 18:05
Talas Belediyesi, Anadolu Efes'in THY Avrupa Ligi'ndeki maçı için dev ekran kuracak

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda yarın şampiyonluk maçına çıkacak Anadolu Efes'in karşılaşmasını izletmek için dev ekran kuracak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Anadolu Efes’in THY Avrupa Ligi finalinde Real Madrid ile oynayacağı karşılaşmayı dev ekrandan yayınlayacak.

Yarın saat 20.00'de başlayacak maçın heyecanını yaşamak isteyenler, Yamaç Paraşütü İniş Alanı'nda bir araya gelecek.

Anadolu Efes’e başarılar dileyen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, sporseverleri bu heyecanı birlikte yaşamaya davet etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.