Talas Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, gündeminde bulunan maddeleri karara bağlamak üzere ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığındaki meclis toplantısında,...

05 Ekim 2021 Salı 11:33
Talas Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, gündeminde bulunan maddeleri karara bağlamak üzere ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığındaki meclis toplantısında, 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Plan ve Proje Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü gibi çeşitli birimlerden gelen gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, 2022 yılı performans programı taslağı, 2022 mali yılı bütçe taslağı ve 2022 mali yılı gelir ücret tarifesi gibi maddeler ele alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.