Talas Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, gündeminde bulunan maddeleri karara bağlamak üzere temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığındaki meclis toplantısında,...

06 Temmuz 2021 Salı 15:48
Talas Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, gündeminde bulunan maddeleri karara bağlamak üzere temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığındaki meclis toplantısında, 12 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Sosyal donatıları içeren projeler, oy birliğiyle meclisten geçerken, imar ve mali konuları içeren çeşitli maddelerde oylamaya sunuldu.

Ayrıca, Talas Belediyesi tarafından yaptırılması planlanan Karamercan Kütüphanesi içinde hayırsever Mehmet Karamercan ile protokol yapılması ve 1500 metrekare alana sahip yaşlı bakım evi için protokol imzalanması da alınan kararlar arasında yer aldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.