Talas Belediyesi ramazan ayında sosyal çalışmalarla 93 bin kişiye ulaştı

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal destek faaliyetleri kapsamında 93 bin kişiye ulaştı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye ekipleri başta "Biz pişirelim siz ulaştırın" uygulaması olmak...

12 Mayıs 2021 Çarşamba 15:40
Talas Belediyesi ramazan ayında sosyal çalışmalarla 93 bin kişiye ulaştı

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal destek faaliyetleri kapsamında 93 bin kişiye ulaştı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye ekipleri başta "Biz pişirelim siz ulaştırın" uygulaması olmak üzere bir çok faaliyetle vatandaşların yardımına koştu.

Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, paylaşma ve dayanışma ayı ramazanın ruhuna uygun çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Farklı konularda sosyal çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti:

"Dört noktada günlük 2 bin kişilik paket servis yemek ikramında bulunduk. Başta ihtiyaç sahipleri olmak üzere hastalar, öğrenciler ve engellilerin yanı sıra isteyen herkesin yararlandığı bu uygulama örnek bir sosyal proje oldu. Ayrıca her gün farklı bir bölgede vatandaşlarımıza iftarlık tatlı ikram ettik. Bununla birlikte hem aşevimizde kayıtlı ailelere hem de ihtiyaç sahiplerine iaşe ve temizlik malzemesi desteği sağladık. Aşevimizden yemek alan ailelere ayrıca günlük sıcak yemek ve ekmek yardımında bulunduk. Hayır Çarşısı'ndan kıyafet, ayakkabı, yeni doğan bebek seti ve ev eşyası gibi yardımlarımız oldu. Talas'taki 4 bin 500 Kovid-19 hastası ve ya karantinaya alınmış vatandaşımızla telefon görüşmesi yaparak hem hal hatırlarını hem de bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduk. Engelli ve yaşlı Kovid-19 hastalarının evlerine günlük olarak sıcak yemek ulaştırdık."

Yalçın ayrıca şehit ailelerinin kendileri için ayrı bir yere sahip olduğuna vurgulayarak, onlarla sürekli temas halinde olduklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
KayseriTalas Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.