Talas Belediyesinden gazilere Çanakkale gezisi

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, ilçede ikamet eden gazileri aileleriyle kültür turları kapsamında Çanakkale gezisine gönderdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye önünden hareket eden otobüs ile yola çıkan gaziler, Çanakkale'de...

22 Eylül 2021 Çarşamba 15:52
Talas Belediyesinden gazilere Çanakkale gezisi

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, ilçede ikamet eden gazileri aileleriyle kültür turları kapsamında Çanakkale gezisine gönderdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye önünden hareket eden otobüs ile yola çıkan gaziler, Çanakkale'de bulunan savaş alanları, müzeler ve şehitliği deneyimli rehberler eşliğinde ziyaret ederek bilgiler alacak.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından gerçekleştirilen ve ücretsiz olarak düzenlenen geziden dolayı gaziler ve aileleri memnuniyetlerini belirtti.

Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, geziden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Yalçın'a teşekkürlerini iletti.

Şehitliği ziyaret edeceklerini aktaran Balcı, "Başkan Yalçın, pandemi döneminde de bize destek verdik. Ne istediysek hep bize yardımcı oluyor. Başkan Yalçın'ın desteği daima yanımızda. Çok çalışkan büyük bir başkan. Buradaki gazilerimizi devamlı ziyaret ediyor." ifadelerini kullandı.

Dernek Başkan Yardımcısı Ali Erci de Başkan Yalçın'ın kendilerini yalnız bırakmadığını ve daima kendilerine ilgi gösterildiğini ifade ederek desteklerinden ve geziden dolayı Başkan Yalçın'a teşekkür etti.

Öte yandan Talas Belediyesi, "One Lisan Bir Person" sloganıyla ücretsiz olarak İngilizce kursu başlattı.

Talas Belediyesi Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane'de gerçekleşecek olan kursa kayıt yaptırmak isteyenler detaylı bilgiye www.talas.bel.tr adresinden ulaşabilecek.

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleTalas Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.