Talas Belediyesi'nin çevre gezilerinden 400 öğrenci yararlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Talas Belediyesi'nin ilçede yaşayan öğrencilere yönelik başlattığı "Tarihi Çevre Tanıtım Gezileri" sona erdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Şehrimizi Tanıyoruz" sloganı...

01 Haziran 2022 Çarşamba 17:11
Talas Belediyesi'nin çevre gezilerinden 400 öğrenci yararlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Talas Belediyesi'nin ilçede yaşayan öğrencilere yönelik başlattığı "Tarihi Çevre Tanıtım Gezileri" sona erdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Şehrimizi Tanıyoruz" sloganı ile Başakpınar Mahallesi Fatma ve Yüksel Başbuğu İmam Hatip Lisesi ile başlayan program, Süleymanlı Mahallesi Muammer Beluk Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek Programı öğrencileri ile son buldu.

Program kapsamında Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni ziyaret eden öğrenciler, daha sonra Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi ile Kayseri Kalesi ve Arkeoloji Müzesi'ni gezerek, eserler hakkında bilgi aldı.

Program kapsamında kırsal mahallelerdeki okullarda okuyan toplam 400 öğrenci, müzeleri ziyaret etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.