Talas Belediyesinin gezici kütüphanesi Kuruköprü'de

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde gezici kütüphane ile düzenlenen "Okuma şenliği" etkinliği vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, her yaştan vatandaşın...

04 Haziran 2021 Cuma 17:13
Talas Belediyesinin gezici kütüphanesi Kuruköprü'de

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde gezici kütüphane ile düzenlenen "Okuma şenliği" etkinliği vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, her yaştan vatandaşın okuyabileceği kitapları bünyesinde barındıran kütüphanenin ilk adresi Kuruköprü Mahallesi oldu.

Kuruköprü İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından karşılanan kütüphane, mahalle sakinlerinden de yoğun ilgi gördü.

Kitap okuma etkinliğinin yanı sıra birbirinden eğlenceli birçok farklı organizasyonun yapıldığı uygulamada çocuklara yönelik akıl zeka oyunları, yüz boyama ve animasyon ekinlikleri de gerçekleştiriliyor.

Salı, perşembe ve cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü farklı bir mahallede olacak gezici kütüphanede her yaş grubuna hitap eden çok çeşitli kitaplar bulunuyor.

Her yaştan vatandaşın dilediği kitabı ücretsiz ödünç alabildiği gezici kütüphane, 10.00 ve 16.00 saatleri arasında okurların ziyaretine açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.