Talas Belediyesinin Maskot Bando Takımı hafta sonlarına renk katıyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesinin Maskot Bando Takımı, ilçe halkına eğlenceli anlar yaşatıyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye, salgın günlerinde ilçe sakinlerine yönelik düzenlediği eğlenceli etkinliklerine devam...

14 Mart 2021 Pazar 12:25
Talas Belediyesinin Maskot Bando Takımı hafta sonlarına renk katıyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesinin Maskot Bando Takımı, ilçe halkına eğlenceli anlar yaşatıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye, salgın günlerinde ilçe sakinlerine yönelik düzenlediği eğlenceli etkinliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda oluşturulan Talas Belediyesi Maskot Bando Takımı, Talaslılara farklı hafta sonu yaşattı.

İçerisinde koronavirüs maskotundan çizgi film karakterlerine kadar pek çok eğlenceli maskotun yer aldığı bando takımı, yasaksız geçen ikinci hafta sonu, Talaslıların eğlenceli anlar yaşamasını sağladı.

Atatürk Bulvarı'ndan yürüyüşe başlayan bando ekibi, Bahçelievler ve Yenidoğan mahallelerinde gösteri yaparak keyifli saatler yaşattı.

Her hafta farklı bir bölgede etkinliklerini devam ettirecek olan bando takımına vatandaşlar alkışlarıyla eşlik etti.

Salgın döneminde kültürel etkinliklerine ayrı önem veren Talas Belediyesi, gezi otobüsü, sosyal medyadan konser ve tiyatro gösterilerinin ardından bando takımıyla da Talaslılara farklı ve eğlenceli anlar yaşatıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.