Talas'ta antika pazarı yarın açılacak

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hayata geçirilen ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle kurulamayan antika pazarı, 16 ayın ardından yarın kapılarını yeniden açıyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

10 Temmuz 2021 Cumartesi 15:53
Talas'ta antika pazarı yarın açılacak

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hayata geçirilen ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle kurulamayan antika pazarı, 16 ayın ardından yarın kapılarını yeniden açıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Talas'ın tarihi bölgelerinden Harman Meydanı'nda açılacak antika pazarı, antika satıcıları ile koleksiyonerleri buluşturacak.

"Harman Meydanı’nda Tarihi Yolculuk" sloganıyla hayata geçirilen antika pazarı, daha önce 6 kez kurulmuş ve salgın nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştı.

Normalleşme dönemiyle birlikte yeniden açılacak olan pazara, önceden olduğu gibi hem antika satıcılarının hem de antika meraklılarının ilgi göstermesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.