Talas'ta Başkan Yalçın esnafla buluştu

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, haftada iki gün esnafla bir araya geliyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, farklı mekanlarda vatandaşlarla buluşan Yalçın'ın esnaf buluşmaları memnuniyetle karşılanıyor.Haftada...

01 Mart 2022 Salı 14:49
Talas'ta Başkan Yalçın esnafla buluştu

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, haftada iki gün esnafla bir araya geliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, farklı mekanlarda vatandaşlarla buluşan Yalçın'ın esnaf buluşmaları memnuniyetle karşılanıyor.

Haftada iki gün bir esnafın işyerinde gerçekleşen buluşmalarda bir yandan günlük meseleler konuşulurken, diğer yandan da belediye tarafından yapılan çalışmalar ele alınıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Yalçın, toplumun her kesiminin görüşüne önem verdiklerini belirtti.

Esnafın toplumun dinamiklerinden olduğunu aktaran Yalçın, "Gerek Mevlana Mahallesi Meydanı'na kurduğumuz 'Şeffaf Oda'da Başkanla Baş Başa' uygulaması, gerekse haftada iki gün gerçekleştirdiğimiz esnaf buluşmalarıyla farklı grupların beklentilerini, talep ve isteklerini kendilerinden dinliyoruz. Bu tür yol gösterici hamlelerle yapacağımız çalışmaları daha hızlı, etkin ve verimli hale getiriyoruz. Bu vesile ile bize haftada iki gün kapılarını açan ve güler yüzleriyle ağırlayan esnaf kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.