Talas'ta metruk binalar yıkılıyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, ilçede bulunan terk edilmiş binaların yıkımına devam ediyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belli aralıklarla gerçekleştirilen yıkım faaliyetleri kırsal mahallelerde de sürdürülüyor.Başlatılan...

05 Ocak 2022 Çarşamba 11:02
Talas'ta metruk binalar yıkılıyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, ilçede bulunan terk edilmiş binaların yıkımına devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belli aralıklarla gerçekleştirilen yıkım faaliyetleri kırsal mahallelerde de sürdürülüyor.

Başlatılan uygulama ile kullanılmayan ve tehlike arz eden metruk yapıların gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra yıkımı gerçekleştiriliyor.

Kamber Mahallesi'nde görüntü kirliliğine neden olan metruk binalar, sahiplerinin de onayı alındıktan sonra tek tek yıkıldı ve molozu ortadan kaldırıldı.

Öte yandan kırsal mahallelerin genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında tespiti yapılan 20 metruk binanın yıkımına devam edilecek.

Mahalle aralarında özellikle çocuklar için tehlike arz eden yapıların yıkılmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Kamber Muhtarı Ömer Navruz, mahalle için görüntü kirliliğine de neden olan bu yapıları ortadan kaldırıldıkları için Talas Belediyesine ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
YıkımTalas Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.