Talas'ta ramazan eğlencesi otobüse taşındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından geçen yıl hayata geçirilen "Ramazan Otobüsü" bu yıl da vatandaşla buluşuyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilahi ve ezgilerin seslendirildiği etkinlikte semazen ve çeşitli...

16 Nisan 2021 Cuma 14:04
Talas'ta ramazan eğlencesi otobüse taşındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından geçen yıl hayata geçirilen "Ramazan Otobüsü" bu yıl da vatandaşla buluşuyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilahi ve ezgilerin seslendirildiği etkinlikte semazen ve çeşitli gösterilerle vatandaşlara farklı bir ramazan yaşatılıyor.

Ramazan ayında Talas ilçesine kurulan ve binlerce kişinin uğrak noktası olan Ramazan Sokağı, bu yıl da koronavirüs tedbirleri nedeniyle sekteye uğrasa da Talas Belediyesi, bu geleneği özel olarak donatılan "Ramazan Otobüsü" ile her akşam ayrı bir mahallede sürdürmeye devam ediyor.

Sanatçı Muzaffer Elitaş’ın seslendirdiği eserlerin yanı sıra semazen ve Hacivat-Karagöz gösterileriyle Talas’ın cadde ve sokaklarını gezen otobüsün bu yıl ilk adresi Yenidoğan Mahallesi oldu.

Her gün iftardan sonra başlayan etkinlikler, ramazan ayı boyunca devam edecek.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.