TAMGA Genel Başkanı Kızılkaya'dan Belediye Başkanı Şimşek'e ziyaret

ANKARA (AA) - Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği (TAMGA) Genel Başkanı Yağız Kızılkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'i ziyaret etti.Şimşek, ziyarette, olası afet ve durumlar için belediyede...

28 Ocak 2021 Perşembe 17:13
TAMGA Genel Başkanı Kızılkaya'dan Belediye Başkanı Şimşek'e ziyaret

ANKARA (AA) - Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği (TAMGA) Genel Başkanı Yağız Kızılkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'i ziyaret etti.

Şimşek, ziyarette, olası afet ve durumlar için belediyede alınan önlem ve hazırlıkları anlattı.

Geçen yıl Çayırlı Mahallesi'nde yaşanan hortum sonrası bazı tedbirleri hayata geçirdiklerini belirten Şimşek, "Mahallemizde yaşanan hortum sonrası harekete geçerek, bir depo oluşturduk. Olası afet durumlarında kullanılması için gerekli malzemelerin bulunduğu bu depomuz sayesinde vatandaşlarımızın mal ve can kaybı yaşamaması için teyakkuz halinde olacağız." dedi.

Şimşek, Kovid-19 ile mücadele kapsamında tedbirleri artırdıklarını anlatarak, "Salgın ülkemize girmeden kriz masamızda tedbirlerimizi konuşuyorduk. Tüm hazırlıklarımız önceden yapılmış oldu." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.