Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin 471. şubesi Kayseri'de açıldı

KAYSERİ (AA) - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden olan ve üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin 471. hizmet noktası Kayseri'de açıldı.Merkez Kocasinan ilçesi Ahmetpaşa Caddesi'nde...

10 Eylül 2021 Cuma 17:19
Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin 471. şubesi Kayseri'de açıldı

KAYSERİ (AA) - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden olan ve üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin 471. hizmet noktası Kayseri'de açıldı.

Merkez Kocasinan ilçesi Ahmetpaşa Caddesi'nde düzenlenen açılış töreninde konuşan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardımcısı Davut Arpa, 471. mağazanın hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin bir çiftçi kuruluşu olduğunu belirten Arpa, 17 bölge birliği, 1618 kooperatifi ve yaklaşık 19 iştiraki ile çiftçinin hizmetinde olduklarını ifade etti.

Arpa, üreticiyle ile tüketici arasında köprü vazifesi gördüklerini anlattı.

Programda konuşan AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım ve Tarım Kredi Kooperatifleri Kayseri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş de marketin hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından dua edildi ve marketin açılışı gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.