Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli Yıldız Dağı'nda buluştu

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne gezi düzenlendi. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, geziye İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü personelleri...

11 Şubat 2019 Pazartesi 14:26
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli Yıldız Dağı'nda buluştu

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne gezi düzenlendi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, geziye İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü personelleri ile aileleri katıldı.

Geziye katılanlar, ülkenin önemli kayak merkezleri arasında yer alan ve Sivas'ta kayak sporu kültürünün oluşmasında önemli bir yere sahip Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde teleferik, kayak ve kızak gibi etkinliklerden yararlandı.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi gezisi kapsamında düzenlenen yemek programında konuşan Sivas Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, merkezin Sivas'ın parlayan yıldızı olduğunu belirtti.

Personelinin güzel bir gün geçirdiğini aktaran Yıldız, "Sivas'ın değeri olan bu güzel tesiste iyi vakit geçirdik. Umut ediyorum ki gelecekte ülkemizin prestijli ve saygın kış turizm merkezlerinden biri haline gelecektir. Böyle güzel bir tesisin ilimize kazandırılmasında başta valimiz olmak üzere katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Personelimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum, aileleri ile umarım mutlu vakit geçirmişlerdir.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.