Tayland'da mağarada mahsur kalan futbol takımı

- Bölgedeki şiddetli yağış nedeniyle su seviyesinin her saat 15 santimetre yükseldiği mağarada çalışmalar aksıyor

27 Haziran 2018 Çarşamba 21:47
Tayland'da mağarada mahsur kalan futbol takımı

MAE SAI (AA) - Tayland'ın kuzeyinde su basan mağara kompleksinde mahsur kalan 12 genç futbolcu ve antrenörlerine ulaşma çalışmalarının yağışlar nedeniyle aksadığı bildirildi.

Polis yetkilisi Chote Narin, yaptığı açıklamada, 4 gün önce Chiang Rai kentindeki Tham Luang Nang Non Mağarası'na giden 11 ila 15 yaşlarında 12 genç futbolcu ve antrenörlerinin mahsur kaldığı mağarada şiddetli yağışlar nedeniyle su seviyesinin arttığını belirtti.

Suyun tahliye edilmesine rağmen şiddetli yağışlar nedeniyle su seviyesinin her saat 15 santimetre yükseldiği mağarada dalgıçların çalışmalarının aksadığı kaydedildi.

Futbol takımı üyelerine ait olduğu sanılan bisiklet, sırt çantası ve kramponlar, mağara kompleksinin dışında bulunmuştu.

Mağara kompleksinin bazı bölümleri çamur ve suyla dolduğu için arama çalışmaları zorlukla devam ediyor.

Tham Luang Nang Non Mağarası'nda her yıl yağışlı dönemlerde su baskınları meydana geliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.