TEI'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla "sevgi bohçaları" dağıtıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kurulu TUSAŞ Motor Sanayii AŞ'nin (TEI) kuruluş yıl dönümü olan 25 Ocak'ın sevinci, kentte aynı gün hayata gözlerini açan bebeklerle paylaşıldı. Kurum tarafından yeni bebeği olan ailelere hediyeler...

25 Ocak 2022 Salı 13:35
TEI'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kurulu TUSAŞ Motor Sanayii AŞ'nin (TEI) kuruluş yıl dönümü olan 25 Ocak'ın sevinci, kentte aynı gün hayata gözlerini açan bebeklerle paylaşıldı. Kurum tarafından yeni bebeği olan ailelere hediyeler verildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Kızılayı Eskişehir Şubesine yapılan bağışla, "sevgi bohçaları" Eskişehir Şehir Hastanesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde doğum yapan annelere hediye edildi.

TEI Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mahmut F. Akşit, yaptığı değerlendirmede, "Geride bıraktığımız 37 yılda özellikle özgün motor projelerimizle beraber elde ettiğimiz başarılarımızın arkasındaki büyük katkıları için tüm değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, gücün kaynağı olan TEI ailesiyle birlikte nice başarılar temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BebekHediyeTEI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.