Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan iki şüpheli tutuklandı

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ'ın Saray ilçesinde bir çiftlik arazisinde 19 kilogram esrar ile iki ruhsatsız silahın ele geçirilmesine ilişkin gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.Yeni Mahalle'deki bir çiftlik arazisinde uyuşturucu...

29 Eylül 2021 Çarşamba 11:32
Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan iki şüpheli tutuklandı

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ'ın Saray ilçesinde bir çiftlik arazisinde 19 kilogram esrar ile iki ruhsatsız silahın ele geçirilmesine ilişkin gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.

Yeni Mahalle'deki bir çiftlik arazisinde uyuşturucu ve silah ele geçirilmesine ilişkin gözaltına alınan H.B. ve Y.K'nin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün, Yeni Mahalle'deki bir çiftlik arazisinde yaptığı aramada topraktan sökülüp kuruması amacıyla bekletilen 19 kilogram esrar, 141 kök Hint keneviri, ruhsatsız tabanca ve ruhsatsız av tüfeği bulmuş, olayla ilgili H.B. ve Y.K'yi gözaltına almıştı.

Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuTekirdağSaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.