Terör saldırısında yaralanan özel herekat polisi şehit oldu

PKK'lı teröristlerce 3 Ağustos'ta düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan Özel Hareket Polisi Bayram Çiçek, şehit oldu.

10 Eylül 2018 Pazartesi 19:08
Terör saldırısında yaralanan özel herekat polisi şehit oldu

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 Ağustos'ta PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen bombalı saldırıda ağır yaralanan Özel Harekat Polisi şehit oldu.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Çobanpınar köyü yakınlarındaki Meskan Tepe mevkisinden görevden dönen polisleri taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcıyı infilak ettirilmişti.

Olayda ağır yaralanan ve Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden 25 yaşındaki Bayram Çiçek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

GATA'da 37 gündür tedavisi süren Çiçek'in cenazesi, Afşin Ulu Caminde yarın öğle namazından sonra düzenlenecek törenin ardından baba ocağı Arıtaş Mahallesi'nde toprağa verilecek.

2 yıl önce Özel Harekat Polisi olarak göreve başladığı öğrenilen Çiçek'in tek erkek kardeşinin de emniyet teşkilatında görevli olduğu belirtildi.

Saldırıda Recep Emre Yılmaz ve Mehmet Ali Doğan şehit olmuş, aralarında Bayram Çiçek'in de bulunduğu 7 Özel Harekat Polisi de yaralanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.