TGF Genel Sekreteri Bayram Ekici'den Kovid-19 aşısı açıklaması

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı başlatılacak aşı çalışmalarında basın mensuplarına da öncelik tanınması gerektiğini söyledi.Ekici, Nevşehir Gazeteciler...

06 Aralık 2020 Pazar 16:26
TGF Genel Sekreteri Bayram Ekici'den Kovid-19 aşısı açıklaması

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı başlatılacak aşı çalışmalarında basın mensuplarına da öncelik tanınması gerektiğini söyledi.

Ekici, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin riskli meslekler grubunda olduğunu, koronavirüse karşı Sağlık Bakanlığınca başlatılacak aşı çalışmalarında bu meslek grubundakilere de öncelik tanınması gerektiğini ifade etti.

Gazetecilerin fedakarlıkla görevlerini sürdürdüğünü ve bazı meslektaşlarının Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini aktaran Ekici, "Salgından en fazla etkilenen mesleklerin başında gazetecilik geliyor. Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak gazeteci meslektaşlarımız, matbaa çalışanları ve gazete dağıtıcılarının bir an evvel öncelikli olarak aşılanmasının gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyoruz." dedi.

Ekici, yaşamını yitiren gazetecilerin yakınlarına ve meslektaşlarına başsağlığı diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.