TİKA'dan Ürdün'de yetimlere iftar

ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Ürdün'de yetim çocuklar için iftar programı düzenledi. TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürdün'deki iftar etkinlikleri kapsamında bin yetim...

24 Mayıs 2018 Perşembe 15:17
TİKA'dan Ürdün'de yetimlere iftar

ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Ürdün'de yetim çocuklar için iftar programı düzenledi.

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürdün'deki iftar etkinlikleri kapsamında bin yetim çocuk için iftar programı planlandı. Söz konusu etkinliklerin ilki, Amman'daki Ürdün Çocuk Müzesi'nde yapıldı.

Kraliçe Rania el Abdullah öncülüğünde 2007'de kurulan müzede çocuklar için bilim, teknoloji, doğa, tarih ve sanat alanlarında eğitici sergiler ve interaktif etkinlikler düzenleniyor.

Sosyal Kalkınma Bakanlığına bağlı dernek ve yetimhanelerde kalan 300 çocuğun katıldığı iftar programı öncesinde çocuklar, müzedeki sergileri gezdi, eğitici ve eğlendirici etkinliklere katıldı. Tüm katılımcı çocuklara resim defteri ve boya kalemleri hediye edildi.


Anahtar Kelimeler:
TikaIftarYetimÜrdün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.