Tomarzalı muhtarlardan Büyükkılıç'a KASKİ çalışmaları için teşekkür

KAYSERİ (AA) - Tomarza'daki muhtarlar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünün ilçede devam eden kanalizasyon ve içme suyu hattı çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh...

21 Kasım 2021 Pazar 15:37
Tomarzalı muhtarlardan Büyükkılıç'a KASKİ çalışmaları için teşekkür

KAYSERİ (AA) - Tomarza'daki muhtarlar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünün ilçede devam eden kanalizasyon ve içme suyu hattı çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, KASKİ Genel Müdürlüğü, Tomarza'da muhtelif bölgelerde kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı imalatlarına hız verdi.

İmalatların yanı sıra ekonomik ömrünü tamamlayan mevcut hatlar yenilenerek, kış mevsiminde oluşabilecek riskler ortadan kaldırılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yavuz Selim Mahallesi muhtarı Mustafa Güney, isteklerinin hiçbir zaman geri çevrilmediğini belirtti.

Mahallelerinde birçok bölgede gerekli alt yapı eksikliklerinin giderildiğini aktaran Güney, "Devam eden çalışmalar var. Eksik olan bölgeleri de haber veriyoruz. Sağ olsunlar, ilgileniyorlar. İlçemiz adına başta başkanımız Memduh Büyükkılıç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Bülent Topaloğlu ise çarşıda alt yapıyla ilgili bazı sıkıntılar bulunduğunu, bunların da giderildiğini belirterek, ekiplere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
TomarzaAlt YapıKASKİ)
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.