Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki hastalar okuma yazma öğrendi

NİĞDE (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında kursu başarıyla tamamlayan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören 8 hasta, sertifikalarını aldı.Niğde...

27 Nisan 2018 Cuma 14:46
Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki hastalar okuma yazma öğrendi

NİĞDE (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında kursu başarıyla tamamlayan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören 8 hasta, sertifikalarını aldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde düzenlenen törende seferberlik kapsamında kursu başarıyla tamamlayan 8 hastaya sertifikalarını verdi.

Vali Şimşek, burada yaptığı konuşmada, seferberliğin Niğde'de yoğun ilgi gördüğünü belirterek, "Farkındalık yaratılması açısından Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde okuma yazma kursunun açılmasını çok önemli buluyorum. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerimizi de ayrıca tebrik ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikalarını veren Vali Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, hastaların yaptığı ebru sanatı ve el işi ürünler sergisini gezdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.